Bootcamp

Deze bootcamp training is ontwikkeld voor bedrijventeams die wel wat ontspanning kunnen gebruiken tijdens een mentaal zwaar inspannende dag. Ontspanning door inspanning, ervaar het zelf. Tijdens deze bootcamp leer je hoe jij zelf, door gebruik te maken van de omgeving en van een paar simpele (natuurlijke) materialen, je lichaam in vorm kan houden, ook tijdens een dag vergaderen.

 •   Bootcamp training voor bedrijven
 •   Ontspanning door inspanning
 •   Bootcamp in en met de natuur
 •   Mogelijk op iedere locatie in Nederland
 •   Speciaal ontwikkeld voor bedrijven
 • Bootcamp als vergaderbreak

  Vergaderen kost veel mentale inspanning. Wat is er dan heerlijker om vooraf energie op te bouwen door middel van een outdoor warming-up? Of tussendoor je lijf een flinke lichamelijke oppepper te geven? Of nadien alle stress er letterlijk uit te werken door middel van fysieke inspanning? Inspanning geeft ontspanning.Tijdens de workshop bootcamp leer je hoe jij zelf, door gebruik te maken van de omgeving en van een paar simpele (natuurlijke) materialen, je lichaam in vorm kan houden, ook tijdens een dag vergaderen.

  Wat is bootcamp?

  Bootcamp is een sportieve training, in de buitenlucht, voor mannen én vrouwen, voor alle conditieniveaus en uitdagend voor iedereen. We maken zoveel mogelijk gebruik van het terrein en obstakels daarin. Daarnaast gebruiken we een paar eenvoudige attributen om je lichaam op een verrassende manier aan het werk te zetten. Tijdens een bootcamptraining wisselen conditie- en krachtelementen elkaar continu af. Hierdoor is het een zeer effectieve trainingstechniek om je conditie te verbeteren, af te vallen, je spieren te versterken, geestelijk te ontspannen of je stressbeheersing te verbeteren. Door de fysieke inspanning en de buitenlucht, ga je je beter voelen en dat is ook goed voor je geest en je zelfvertrouwen.

  Hoe ziet een bootcamp training er uit?

  In de bootcamp workshop leren wij jou om met beperkte middelen een effectieve en gevarieerde training samen te stellen. Door gebruik te maken van de omgeving, en eventueel een paar simpele materialen, kun je in elke omgeving een fysieke uitdaging opzoeken en aangaan: thuis, op kantoor, in het bos of midden in de stad. De mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd. Je kan de training net zo zwaar maken als je wilt, zodat iedereen aan zijn / haar trekken komt. Je krijgt tips over hoe je de omgeving kan gebruiken en uitleg over een aantal oefeningen die je daarna zelf uitprobeert en uitvoert. Deze oefeningen kun je daarna zelf thuis of op kantoor ook uitvoeren.

  Wat heb je nodig?

  Makkelijke schoenen / sportschoenen
  Makkelijk zittende kleding
  Een actieve instelling
  Niet bang zijn om in het gras te gaan liggen of vies te worden…

  Materialen

  Tijdens de workshop wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Daarnaast nemen we enkele materialen mee zoals bv. elastiek, springtouw, matje om op te liggen en metalen buizen. Omdat we je graag willen stimuleren op kantoor ook regelmatig actief te zijn, bieden we je na afloop de mogelijkheid aan om deze materialen zelf aan te schaffen. Uiteraard geheel vrijblijvend, de kosten bedragen ca.€ 10,-- voor alle materialen tezamen.

  • 9.5
   Door:

   Hotel Jan van Scorel is een fijne locatie direct aan de duinen. Daar hebben we van een geweldige Bootcamp les genoten! Enthousiaste instructeur en pittige oefeningen.. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

  • 8
   Door:

   We hebben veel plezier gehad. Het was een divers gezelschap met jonge honden en senioren. Een ieder heeft op zijn of haar niveau inspanning geleverd. Vooraf waren er wat bedenkingen bij een bootcamp maar achteraf heeft iedereen het leuk gevonden.

   De trainer heeft het wat mij betreft prima gedaan, geen serieuze opmerkingen verder.

  • 9
   Door:

   Was zeer leuke bootcamp, leuk om zo in teams van 3 te werken.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: