Boksclinic: Boksen met DISC

Wil je meer inzicht krijgen in jouw manier van contact leggen, communiceren en grenzen stellen? Kies dan voor deze unieke boksclinic! Tijdens deze interactieve workshop boksen met DISC leer je op energieke wijze jezelf én je collega's nog beter kennen! Zodra de bokshandschoenen aangaan komt jouw primitieve gedrag naar voren. Ben jij een vechter of duik je liever weg? Durf jij je grenzen aan te geven tegenover je collega's? Hoe sterk sta jij in je schoenen? Door het boksen te combineren met het DISC-model worden gedrags- en communicatiepatronen zichtbaar. Deze unieke boksworkshop kan plaatsvinden op iedere locatie in Nederland.

 •   Leer jezelf en je collega's beter kennen
 •   Boksen met behulp van het DISC-model
 •   Meer wederzijds begrip en betere communicatie
 •   Professionele en ervaren begeleiding
 •   Mogelijk op iedere locatie in Nederland
 • Boksclinic voor bedrijven

  Haal het beste uit jezelf én je team in deze unieke Boksclinic voor de zakelijke markt! Zodra de bokshandschoenen aangaan, komt je ware aard naar voren. Tijdens een sessie boksen handelen we intuïtief: geen tijd om na te denken, maar puur handelen vanuit gevoel. In een duel met een ander onstaat er van nature een bijzondere communciatie. Boksen als metafoor biedt daarom niet alleen plezier, maar ook heldere inzichten in jouw manier van contact leggen, communiceren en grenzen stellen. Leer jouw primaire gedrag en dat van je collega's beter kennen in deze unieke boksworkshop, waarbij het boksen gecombineerd wordt met het DISC-model.

  Wat gaan we doen?

  Na een korte kennismaking met de instructeur worden de basisprincipes van het boksen uitgelegd. Vervolgens gaan de bokshandschoenen aan en worden jullie in tweetallen verdeeld. En dan begint het écht: jullie gaan het duel met elkaar aan! Doordat er spanning ontstaat door interactie in kleine duels, komt jullie intuïtieve handelswijze naar voren. Door te boksen krijg je heldere inzichten in jouw manier van contacten aangaan, communiceren en grenzen stellen. In de workshop leer je jouw gedrag en dat van een ander goed herkennen.

  Sparren met de DISC

  In deze boks workshop wordt gewerkt met het DISC-model. Dit instrument maakt gedrags- en communicatiepatronen zichtbaar. Welk gedrag wordt blootgelegd? Ben je taak- of meer mensgericht? Ben je snel of juist rustig? Introvert of extravert? In de workshop verkennen we verschillende boksstijlen die mooi aansluiten bij de stijlen van DISC:

  • D: daadkrachtig, direct, dominerend
  • I: interactief, inspirerend, invloedrijk
  • S: stabiel, sociaal, supportgevend
  • C: correct, calculerend, consciëntieus

  Koppeling met de werkvloer

  De workshop geeft inzicht in de kwaliteiten, valkuilen, dynamiek en groeimogelijkheden van de deelnemers. Hierdoor ontstaat er meer wederzijds begrip. Door het boksen te koppelen aan werksituaties, wordt de transfer gemaakt. Met reflectie op het handelen, kan iedere deelnemer voor zichzelf waardevolle ontwikkelpunten meenemen.

  Professionele begeleiding

  Deze boksclinic zorgt altijd voor veel positieve energie door de maximale interactie tussen de deelnemers. De workshop wordt begeleid door een enthousiaste, sportieve en deskundige coach met ruim 20 jaar ervaring. 

  Boksclinic op iedere locatie

  De workshop duurt 1 uur en kan op iedere locatie in Nederland verzorgd worden, zowel buiten als binnen. Wanneer er behoefte is aan meer verdieping aan de hand van het DISC model adviseren wij om de workshop uit te breiden naar een programma van 2 uur. Daarnaast is het eventueel ook mogelijk een uitgebreid DISC-rapport voor iedere deelnemer te ontvangen. 

  • 8
   Door:

   Vol enthousiasme uitleg over boksen. Was leuk en leerzaam.

  • 10
   Door:

   Deze boksclinic heeft mij veel meer inzicht gegeven in mijn manier van handelen! Ook heb ik mijn collega's nog beter leren kennen. Een perfecte mix tussen lekker actief bezig zijn en werken aan je team.

  • 9
   Door:

   Perfect als vergaderbreak tijdens een dag vergaderen! Lekker buiten actief aan de slag.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: