Bokken voor Bedrijven ** NIEUW! **

Het echte teamwork voor geitenwijze teams... Onze bokken-boerin verzorgt samen met haar bokken een hilarisch en competitief programma waarbij samenwerken en leiderschap centraal staan. Vorm een kudde van bokken en mensen en leer hoe een kudde werkt. Wie is de leider? Wie is het buitenbeentje? Wie doet er stoer, maar is dat eigenlijk niet? Wat bepaalt wie er de baas mag zijn? En is hij dat ook echt? Door goed te kijken naar de interactie in deze nieuwe kudde van mensen en bokken, wordt er van alles zichtbaar. En daar mag zeker bij gelachen worden! Welke team krijgt de bokken het snelst in de hokken, wie heeft de grootste bokkenpruik op en welk team werkt het beste samen op de bokstakelbaan? Bokken voor Bedrijven is een unieke teambuilding activiteit vol humor en onverwachte situaties waarbij de bokken laten zien dat motivatie en samenwerken leiden tot het beste resultaat. Wie van jullie wint die felbegeerde bokkenpot?

 •   Hilarische teambuilding met bokken
 •   Uniek en onvergetelijk competitie programma!
 •   Mogelijk op iedere locatie in Nederland
 •   Professionele begeleiding met hart voor mens en dier
 •   Wie wint de felbegeerde BOKaal?
 • Bokken voor Bedrijven

  Bokken voor Bedrijven is een spiksplinternieuwe, unieke teambuildingactiviteit, ontwikkeld door BuitenBusiness in samenwerking met de bokken-boerin. Bokken zijn zeer intelligent, speels en leuk, maar.... bokken zijn in Nederland vaak de klos. Ze geven geen melk en bijna niemand in Nederland wil bokkenvlees eten. Daarom worden de bokjes uit de melkgeitenhouderij vaak al heel jong geslacht en geëxporteerd. De bokken-boerin wil hier verandering in brengen en deze bokjes een bokwaardig bestaan bieden. Haar bokjes verhuizen naar de bokken-boerderij waar ze o.a. ingezet worden bij Bokken voor Bedrijven. Steeds meer wordt duidelijk hoe de bokken door hun unieke karakter kunnen bijdragen aan de samenwerking en communicatie binnen teams. Door hun vrolijke bokkensprongen en vaak hilarische gedrag weten ze, samen met de unieke begeleiding van de bokken-boerin, op een luchtige manier aan te zetten tot structurele verandering en verbetering van de samenwerking binnen teams.

  De bokken-boerin

  Het programma begint met een kennismaking met de bokken-boerin. Samen met haar bokken gaat zij een uniek programma verzorgen, gericht op teamwork en leiderschap. Na een korte introductie, gaan jullie kennismaken met de bokken.  De groep wordt verdeeld in verschillende teams en strijden in een spannende competitie om de felbegeerde bokkenpot. Het team die hun bok het beste weet te stimuleren door slim samen te werken, maakt de meeste kans....    

  Wie heeft de grootste bokkenpruik op?

  Het eerste onderdeel is: wie heeft de grootste bokkenpruik op? Ieder team kiest een bok uit waarmee ze het spel willen spelen. Samen met jullie bok loop je het aangegeven parcours om ringen te verzamelen. De ringen mogen alleen vervoerd worden op de horens van de bok. Het is dus zaak om bokkig gedrag en gekke bokkensprongen te vermijden, zodat er zoveel mogelijk ringen behouden blijven. Wie lukt het om binnen de tijd de meeste ringen te verzamelen? Hilariteit verzekerd!

  Bokdansen, bokhappen en bokstoten

  Afhankelijk van de grootte van de groep worden diverse extra spellen met de bokken toegevoegd, zoals bokdansen, bokhappen en bokstoten. Hierbij kun je denken aan een stoelendans met bokken, bokkenpoot-happen en bowlen met bokken. De bokken zullen haarscherp laten zien dat autoritair leiderschap niet altijd werkt, motivatie is bij deze spellen het toverwoord. 

  De Bokstakelbaan

  De grande finale: de bokstakelbaan! Samen met je team ga je deze uitdaging aan en moet je jullie bok zo snel mogelijk door de bokstakelbaan zien te leiden. Via de slalom en een sprongetje, over de brug naar de wip en ook nog door de tunnel...  bokst jouw bok het voor elkaar of wordt hij de zondebok? Samenwerken, leiding geven, motiveren en loslaten: het komt allemaal aan bod tijdens dit unieke programma. De bokken zorgen regelmatig voor hilarische situaties waardoor het een programma wordt dat de deelnemers zich nog lang zullen heugen.

  Wie wint de bokkenpot?

  De teams strijden niet alleen om de eer, maar ook om de felbegeerde bokkenpot! Wie gaat er naar huis met de enige echte Bokkenpruik (bokbier), de originele bokkenworst en natuurlijk de BOKaal? Een legendarische afsluiting van een onvergetelijke activiteit waar de mensen nog lang over na zullen praten.

  Bokken voor bedrijven, mogelijk op iedere locatie

  Het programma "Bokken voor Bedrijven" is (in overleg) mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. Bij meer dan 50 personen wordt een wisselprogramma met één van onze andere activiteiten geadviseerd, neem hiervoor contact met ons op. Het programma duurt ca. 1½ tot 2 uur. Op sommige locaties, zoals bij de Anontiahoeve, kan na afloop een barbecue of diner met bokjesvlees geserveerd worden. Meer informatie over Bokken voor Bedrijven? Bel, mail of chat met ons organisatieburo.
   

  • 9
   Door:

   We hebben met het team ontzettend veel lol gehad met de bokken. Je moet er zeker als team voor werken, dat maakt het een zeer geslaagd teambuilding aspect.

   Ik zou het elk bedrijf aan willen raden, team building met heel veel lol vooral!

  • 10
   Door:

   Het bokken voor bedrijven is heel goed ontvangen door alle collega’s.

   De bokken-boerin was ontzettend enthousiast en de bokken erg lief

  • 9
   Door:

   Het was een leuke verrassing voor het team en genereerde alleen maar positieve reacties.

  • 10
   Door:

   Wij kijken heel positief terug op de middag. Het was ontspannen en uitdagend om met de bokken bezig te zijn. Het heeft veel plezier gegeven en ook wat (laagdrempelige) feedback aan de groep over de manier van samenwerken in de verschillende groepjes.

   Prima begeleiding door de twee dames.

   Dank!

  • 9
   Door:

   De activiteit is erg leuk geweest. Leerzaam en een mooie ervaring om eens met de collega’s iets heel anders te doen en zo elkaar anders te mogen ervaren. Een mooie vertaalslag naar de werkelijkheid, met de bokken werken blijkt niet zoveel anders te zijn dan op kantoor:)

  • 10
   Door:

   We hebben een hele geslaagde dag gehad! De workshop was erg leuk opgezet en we hebben zowel geleerd van een aantal zaken als ook gelachen en genoten van alles.

  • 9.5
   Door:

   Wij hebben een leerzame en vooral leuke teamdag gehad. De bokjes gaven ons veel gezelligheid. En het leert me om toch vaker- net zoals de bokjes- eigenwijs te zijn;) dankjewel Tanja voor je begeleiding.

  • 9
   Door:

   Het Bokken met Bedrijven overtrof onze verwachtingen: de bokken-boerin vertelde enthousiast over haar visie en de vier grote bokken waren aanhankelijker en vriendelijker dan gedacht. De activiteit was een combinatie tussen denken en doen, waardoor er voor iedereen een ongedwongen passende bezigheid was.

  • 9
   Door:

   Het was een leuke en aparte ervaring om een spel met bokken te doen, ook de vragen waren leuk en hilarisch.

  • 8
   Door:

   Zeer leuke activiteit. Erg gelachen!!

  • 10
   Door:

   Wij als NNN hebben het Bokken voor Bedrijven met veel plezier gedaan. Alles was netjes verzorgt en de beestjes waren super leuk.

   Dank hier voor. We zullen zeker weer volgend jaar contact met jullie opnemen om weer iets leuks te doen op onze familiedag van onze vereniging.

  • 8
   Door:

   Leuke en ontspannen manier van teambuilding!

  • 8.5
   Door:

   Het was een hele leuke middag. De bokken-boerin is een relaxte dame en weet heel veel te vertellen over de bokken. Dit was interessant. Ook de quiz voorafgaand aan de 3 activiteiten was leuk om te doen. De 3 activiteiten met de bokken waren ontzettend grappig. We hebben het als team als erg geslaagd ervaren. Leuk ook dat het winnende team bokkenpootjes en bokkenvlees kreeg.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *