Bokken voor Bedrijven ** NIEUW! **

Bokken voor Bedrijven is een unieke teambuilding activiteit!
Bokkenpiloot Lydia verzorgt samen met haar bokken een hilarisch en competitief programma waarbij samenwerken en leiderschap centraal staan. Welke team krijgt de bokken het snelst in de hokken, wie heeft de grootste bokkenpruik op en welk team werkt het beste samen op de bokstakelbaan? Een programma vol humor en onverwachte situaties waarbij de bokken laten zien dat motivatie en samenwerken leiden tot het beste resultaat. Wie van jullie wint die felbegeerde bokkenpot?

 •   Hilarische teambuilding met bokken
 •   Uniek en onvergetelijk competitie programma!
 •   Mogelijk op iedere locatie in Nederland
 •   Professionele begeleiding met hart voor mens en dier
 •   Vanaf € 23,95 per persoon
 • Bokken voor Bedrijven

  Bokken voor Bedrijven is een spiksplinternieuwe, unieke teambuildingactiviteit, ontwikkeld door BuitenBusiness in samenwerking met bokkenpiloot Lydia. Bokken zijn zeer intelligent, speels en leuk, maar.... bokken zijn in Nederland vaak de klos. Ze geven geen melk en bijna niemand in Nederland wil bokkenvlees eten. Daarom worden de bokjes uit de melkgeitenhouderij vaak al heel jong geslacht en geëxporteerd. Bokkenpiloot Lydia wil hier verandering in brengen en deze bokjes een bokwaardig bestaan bieden. Haar bokjes verhuizen naar de Bokkenbunker waar ze o.a. ingezet worden bij Bokken voor Bedrijven. Steeds meer wordt duidelijk hoe de bokken door hun unieke karakter kunnen bijdragen aan de samenwerking en communicatie binnen teams. Door hun vrolijke bokkensprongen en vaak hilarische gedrag weten ze, samen met de unieke begeleiding van Lydia, op een luchtige manier aan te zetten tot structurele verandering en verbetering van de samenwerking binnen teams.

  Lydia, de bokkenpiloot

  Het programma begint met een kennismaking met Lydia, de bokkenpiloot. Samen met haar bokken gaat zij een uniek programma verzorgen, gericht op teamwork en leiderschap. Na een korte introductie, gaan jullie kennismaken met de bokken.  De groep wordt verdeeld in verschillende teams en strijden in een spannende competitie om de felbegeerde bokkenpot. Het team die hun bok het beste weet te stimuleren door slim samen te werken, maakt de meeste kans....    

  Wie heeft de grootste bokkenpruik op?

  Het eerste onderdeel is: wie heeft de grootste bokkenpruik op? Ieder team kiest een bok uit waarmee ze het spel willen spelen. Samen met jullie bok loop je het aangegeven parcours om ringen te verzamelen. De ringen mogen alleen vervoerd worden op de horens van de bok. Het is dus zaak om bokkig gedrag en gekke bokkensprongen te vermijden, zodat er zoveel mogelijk ringen behouden blijven. Wie lukt het om binnen de tijd de meeste ringen te verzamelen? Hilariteit verzekerd!

  Alle bokken in de hokken

  Het tweede onderdeel is "alle bokken in de hokken". Ieder team moet zijn bokken in het hok zien te krijgen. De grote uitdaging hierbij: hoe kan je de bokken verleiden het juiste hok in te gaan, zonder ze aan te mogen raken? De bokken zullen haarscherp laten zien dat autoritair leiderschap niet altijd werkt, motivatie is bij dit onderdeel het toverwoord. 

  De Bokstakelbaan

  De grande finale: de bokstakelbaan! Samen met je team ga je deze uitdaging aan en moet je jullie bok zo snel mogelijk door de bokstakelbaan zien te leiden. Via de slalom en een sprongetje, over de brug naar de wip en ook nog door de tunnel...  bokst jouw bok het voor elkaar of wordt hij de zondebok? Samenwerken, leiding geven, motiveren en loslaten: het komt allemaal aan bod tijdens dit unieke programma. De bokken zorgen regelmatig voor hilarische situaties waardoor het een programma wordt die de deelnemers zich nog lang zullen heugen.

  Wie wint de bokkenpot?

  De teams strijden niet alleen om de eer, maar ook om de felbegeerde bokkenpot! Wie gaat er naar huis met de enige echte Bokkenpruik (bokbier) en de originele bokkenworst ? Een legendarische afsluiting van een onvergetelijke activiteit waar de mensen nog lang over na zullen praten.

  Bokken voor bedrijven, mogelijk op iedere locatie

  Het programma "Bokken voor Bedrijven" is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. Bij meer dan 50 personen wordt een wisselprogramma met één van onze andere activiteiten geadviseerd, neem hiervoor contact met ons op. Het programma duurt ca. 1½ tot 2 uur. Op sommige locaties, zoals bij de Anontiahoeve, kan na afloop een barbecue of diner met bokjesvlees geserveerd worden. Meer informatie over Bokken voor Bedrijven? Bel, mail of chat met ons organisatieburo.
   

  • 10
   Door:

   Wij als NNN hebben het Bokken voor Bedrijven met veel plezier gedaan. Alles was netjes verzorgt en de beestjes waren super leuk.

   Dank hier voor. We zullen zeker weer volgend jaar contact met jullie opnemen om weer iets leuks te doen op onze familiedag van onze vereniging.

  • 8
   Door:

   Leuke en ontspannen manier van teambuilding!

  • 8.5
   Door:

   Het was een hele leuke middag. Lydia is een relaxte dame en weet heel veel te vertellen over de bokken. Dit was interessant. Ook de quiz voorafgaand aan de 3 activiteiten was leuk om te doen. De 3 activiteiten met de bokken waren ontzettend grappig. We hebben het als team als erg geslaagd ervaren. Leuk ook dat het winnende team bokkenpootjes en bokkenvlees kreeg.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *