• Complete bedrijfsuitjes, samengesteld aan de hand van inspirerende thema's
    Video afspelen
 • Workshop Tai Chi, een ontspannen begin van een origineel bedrijfsuitje
    Video afspelen
 • Spiegelen met honden, verwerkt in een origineel bedrijfsuitje met thema Persoonlijke Ontwikkeling
    Video afspelen
 • Onze bedrijfuitjes vinden plaats op de allermooiste Inspiratie-Locaties in Nederland
    Video afspelen
 • Sluit je bedrijfsuitje af met Superfood, durf jij het superfood van de toekomst te proeven?
    Video afspelen
 • Ons buitenteam, gespecialiseerd in bedrijfsuitjes met een betekenis
    Video afspelen
 • Bedrijfsuitje met betekenis
    Video afspelen
 • Welk team heeft de katapult als eerste klaar?
    Video afspelen
 • Brug bouwen: is de brug sterk genoeg om de oversteek te wagen?
    Video afspelen
 • Originele en leuke bedrijfsuitjes met een betekenis
    Video afspelen
 • Teambuilding schapendrijven, samenwerken is noodzakelijk voor het behalen van resultaat
    Video afspelen
 • Teambuilding met Roofvogels verwerkt in een bedrijfsuitje met als thema leiding geven en persoonlijke grenzen verleggen
    Video afspelen
 • Grensverleggende bedrijfsuitjes
    Video afspelen

Bedrijfsuitje met betekenis

Een bedrijfsuitje kan, mits goed gekozen, een positieve invloed hebben op de onderlinge sfeer en samenwerking binnen teams. Bovendien is het een goede manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen en waarderen. Het organiseren van een origineel en dagvullend bedrijfsuitje blijkt echter voor veel bedrijven ieder jaar weer een hele klus. Daarom hebben wij een aantal originele bedrijfsuitjes samengesteld, gebaseerd op thema en beleving. Leuk en ontspannen, maar wel met een betekenis. Een bedrijfs uitje waarbij deelnemers elkaar inspireren, motiveren en als groep moeten samenwerken. Originele en leuke uitjes, waarbij mensen op een positieve en respectvolle manier worden verrast. Kortom, zo’n bedrijfsuitje waar jaren later nog over gepraat wordt…

 •   Bedrijfsuitje op thema
 •   Dagvullend, origineel en bijzonder
 •   Compleet arrangement incl. locatie
 •   Mogelijk in heel Nederland
 •   Vanaf € 85,-- p.p. all-in, volledig aftrekbaar (valt buiten WKR)
 • Bedrijfsuitje met betekenis

  Ieder jaar blijkt het weer een hele klus: het vinden van een origineel en bovenal leuk bedrijfsuitje. Om je hierbij te helpen, hebben wij een aantal kant-en-klare bedrijfsuitjes samengesteld. Onze programma's zijn niet zomaar uitjes, je krijgt een bedrijfsuitje met betekenis. Samengesteld aan de hand van thema's die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de onderlinge sfeer en samenwerking binnen teams. Laat je verrassen... 

  Halve dag of hele dag

  We hebben een aantal complete programma’s samengesteld, waarbij de indeling en duur van de workshops  naar wens ingevuld kan worden. Enkele voorbeelden:
  * Halve dag: ’s middags starten met een workshop, half uur pauze tussendoor, daarna 2e workshop, afsluiten met een hapje en een drankje
  * Hele dag:  ’s ochtends en ’s middags een workshop, tussendoor een lunch
  * Hele dag incl. presentatie: ’s ochtends starten met presentatie, aansluitend een workshop, lunch, na de lunch weer een presentatie en afsluiten met een workshop
  * Hele dag incl. lunch en diner: ’s ochtends starten met een presentatie, aansluitend een workshop, lunch, na de lunch weer een workshop, afsluiten met een drankje en een hapje, barbecue of diner (afsluiting niet bij prijs inbegrepen)

  Kies het thema dat bij jullie past

  Samenwerken en Leiderschap 
  Teambuilding schapendrijven & Teambuilding met Roofvogels
  Een inspirerend dagprogramma waarbij schapen, honden en roofvogels aanzetten tot samenwerken, leiding geven en ontvangen.

  Samenwerken en Persoonlijke Ontwikkeling
  Teambuilding Schapendrijven & Spiegelen met honden
  Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, waarbij een hond fungeert als je eigen coach. De schapen laten je vervolgens zien waarom samenwerken noodzakelijk is voor het behalen van resultaat.

  Persoonlijke Ontwikkeling & Grenzen Verleggen
  Spiegelen met honden & Teambuilding met Roofvogels
  Een spoor naar je eigen ontwikkeling met een hond als je eigen, persoonlijke trainer. In een spannend spel met roofvogels wordt je vervolgens uitgedaagd om je persoonlijke grenzen te verleggen.

  Samenwerken en Communicatie
  Katapult/Brug Bouwen & Blind Boogschieten
  Samen gaan voor hetzelfde doel, alle neuzen dezelfde kant op. Dat lukt alleen als iedereen hoort en gehoord wordt…

  Teambuilding, Leiden en Laten Leiden
  Schermen & Percussie maatje meer
  Ga je de strijd aan of kies je voor een gezamenlijk doel? Laat je leiden door de energie van de groep en ervaar de kracht van een ultiem, gezamenlijk eindresultaat.

  Omgaan met druk
  Tai Chi & Schermen
  Via ontspanning, rust en verbinding vallen de maskers af en treed je je tegenstander met open vizier  tegemoet.

  Energiek omgaan met weerstand
  Percussie & Energie & Pijl breken
  Een indrukwekkende ervaring waarbij je ongekende mogelijkheden in jezelf ontdekt. Negatieve energie komt vanaf deze dag  niet meer voor in je team.

  Mogelijk op iedere locatie

  Alle bedrijfsuitjes zijn op thema samengesteld en kunnen op iedere gewenste inspiratie-locatie worden georganiseerd. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, een aantal workshops, lunch en drankjes en versnaperingen tussendoor. Voor duurdere locaties wordt een toeslag berekend. Uiteraard is de complete organisatie en coördinatie op de dag zelf bij de prijs inbegrepen.

  Bedrijfsuitje op maat

  Staat het gewenste arrangement hier niet bij? Wij denken graag met je mee en zullen alles in het werk stellen om een unieke beleving te creëeren. Belangrijk is hierbij om van tevoren vast te stellen wat het doel van het bedrijfsuitje dient te zijn. De bedrijfsuitjes die wij aanbieden, onderscheiden zich van andere uitjes door de serieuze ondertoon, verpakt in een ontspannen en inspirerende beleving.
   

  WKR regeling: 100% aftrekbaar

  Goed om te weten: onze bedrijfsuitjes met betekenis vallen in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Lees hier meer over de werkkostenregeling.

  • 10
   Door:

   Activiteit schapendrijven en roofvogels waren geweldig en echt aan aanrader voor anderen.

  • 10
   Door:

   Wij hebben een erg leuke dag gehad met Tai Chi, Schermen en Brug Bouwen.

   Alles was goed georganiseerd en de begeleiding was erg goed!

  • 10
   Door:

   De ochtend was zeer geslaagd. Het begon met de roofvogels. Dit was erg leuk en interessant. Ze konden er veel en mooi over vertellen en betrokken iedereen er goed bij door middel van opdrachten. De opdracht met de touwtjes/knoop was denk ik voor de teambuilding, maar die hebben we later niet in praktijk hoeven brengen. Iedereen vond het erg speciaal om zo dichtbij de vogels te mogen zijn.

   Schapen drijven was ook erg geslaagd. Man met humor! We hebben veel gelachen en de opdrachten waren ook leuk. Alleen maar positieve reacties gehoord ondanks de regen bij het schapendrijven.

   Conclusie: zeer geslaagd.

   Veel dank!

  • 9
   Door:

   Het was een zeer geslaagde dag (Schapendrijven en Spiegelen met honden op locatie Sky Ballonvaarten). Alles is goed verlopen en we hebben zeer positieve reacties van het personeel gekregen.

  • 8.5
   Door:

   Schapen drijven en spelen met vuur

  • 8.5
   Door:

   Iedereen was super enthousiast over beide activiteiten (schapendrijven & teambuilding met roofvogels). Het schapendrijven was de favoriet en er zijn dan ook een aantal hilarische fimpjes gemaakt. Een absolute aanrader voor een team activiteit!!

  • 10
   Door:

   Combinatieprogramma spiegelen met honden en schapendrijven was echt geweldig. Hele heldere feedback die één op één naar dagelijks praktijk leidinggeven vertaald kan worden. Het was een superdag, het programma is door de deelnemers in de evaluatie hoger gescoord dan ooit. Top geregeld, BuitenBusiness bedankt!

  • 9
   Door:

   Mede dankzij jullie inspanningen is de dag van gisteren voor ons een groot succes geworden. Alle collega’s waren erg enthousiast over het programma dat door jullie is verzorgd. Het weer heeft natuurlijk ook enorm meegewerkt. Namens alle collega’s (en in het bijzonder namens de leden van de feestcommissie) heel veel dank voor de organisatie en onze complimenten voor het enthousiasme van jullie medewerkers. Wij hebben een hele leuke dag gehad!

  • 9
   Door:

   Alles was goed georganiseerd, het eten was heerlijk en ons team heeft het uitstekend naar zijn zin gehad. Ondanks het weer was het echt een top dag!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *