Archery Tag

Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Het heeft elementen van lasergamen en trefbal, maar bij Archery Tag gebruik je pijl en boog. Probeer tijdens deze teambuilding activiteit zoveel mogelijk punten te scoren, door met je team de tegenstanders en niet bewegende targets te raken. Het spel draait om actie, spanning, maar ook jullie strategie is van belang. Mogelijk op iedere locatie zowel binnen als buiten.

 •   Combinatie van spanning en fun!
 •   Goede uitleg en veel interactie
 •   Energiek, verbindend en origineel
 •   Mogelijk op iedere locatie
 • Archery Tag met je collega's

  Archery Tag is een sportieve activiteit waar jullie adrenaline van gaat stromen. Ga de strijd aan met je team en probeer het andere team met jullie pijl en boog skills te verslaan. Ben je op zoek naar samenwerking, fun, sportief, competitie en spanning, dan is Archery Tag dé activiteit. De spelers dragen een veiligheidsmasker en de punten van de pijlen bestaan uit een ‘foam’ punt, zodat wanneer een speler wordt geraakt het geen pijn doet en het ook een 100% veilige teambuilding activiteit is. Wie scoort de meeste punten tijdens Archery Tag en gaat strijken met de eer!

  Sportieve teambuilding activiteit

  Dit leuke en sportieve event is voor iedereen geschikt. Jullie krijgen eerst een uitleg over de spelregels van Archery Tag en de techniek van het schieten met pijl en boog. Jong en oud, sportief of minder sportief iedereen kan deelnemen aan deze teambuilding. Gegarandeerd geen blauwe plekken, geen speciale kleding behalve de veiligheidsbril. Wij nemen de doelwitten en obstakels mee en zetten het speelveld voor jullie uit, jullie hoeven alleen de strategie te bepalen en laten zien welk team de meest trefzekere schutters herbergt.

  Samenwerking en plezier

  Op het speelveld strijden de 2 teams door op elkaar en op de doelwitten te schieten met pijl en boog. Door gebruik te maken van de obstakels, is het moeilijker om geraakt te worden. Bedenk een aanvalsplan om jullie teamstrategie uit te voeren. Behendigheid met pijl en boog gaat jullie helpen in jullie doel, maar het belangrijkste om te slagen is om samen te werken en plezier te hebben tijdens deze activiteit.

  Teambuilding thema’s

  Welke eigenschappen zien jullie bij elkaar naar boven komen tijdens deze Archery Tag teambuilding activiteit? Initiatief nemen, grenzen opzoeken, samenwerken, omgaan met druk, leiding geven of geleid worden, alles is mogelijk en wie weet hoe handig je collega is met pijl en boog. 

  Mogelijk op iedere locatie

  Deze activiteit wordt uitgevoerd onder professionele begeleiding. Het teambuilding programma duurt 1,5 tot 2 uur en kan uitgevoerd worden op elke gewenste locatie, zowel binnen als buiten. Het minimale speelveld is 15 meter bij 15 meter. Maximale groepsgrootte per team is 12 personen. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor de activiteit Archery Tag. Meer informatie over Archery Tag? Bel, mail of chat met BuitenEvents of vraag direct een offerte aan.

  WKR regeling: 100% aftrekbaar

  Archery Tag valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

  Archery Tag teambuilding of vergaderbreak direct boeken

  Ons programma Archery Tag is ontwikkeld om ingezet te worden als vergaderbreak, teambuilding of sportief element tijdens een vergadering, training, workshop of heisessie. Via bovenstaande button kan je direct online een offerte opvragen en kan jullie Archery Tag vandaag nog geboekt worden!

  • 10
   Door:

   We hebben genoten! Perfect georganiseerd, duidelijke regels, mooie materialen, complimenten voor de organisator!

  • 9.5
   Door:

   Wat hebben we een plezier gehad met het team tijdens het spelen van Archery Tag. Je moet samenwerken om het andere team te verslaan en je hart gaat er sneller van kloppen! Het team wat vooraf had nagedacht over een strategie, werd ook de winnaar (helaas niet mijn team..) Super leuk!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: