BuitenBusiness

Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen

Bijzondere vergaderlocaties op unieke plekken in de natuur.
Inspirerende vergaderbreaks mogelijk op iedere locatie.

Vergaderlocaties

Vind een inspiratie locatie bij jou in de buurt

Vergaderen & trainen met een grasspriet tussen je tenen...
Bij BuitenBusiness vind je snel en makkelijk de allermooiste vergaderlocaties midden in de natuur. Bijzondere locaties voor een heisessie, training, vergadering, teambuilding of brainstorm. Unieke buiten-locaties waar je verzekerd bent van rust en ruimte. Authentiek, huiselijk en sfeervol. Van harte welkom bij onze Inspiratie-Locaties! En... op al onze bijzondere vergaderlocaties kunnen wij een inspirerende vergaderbreak voor je verzorgen. Verrassend en anders dan anders. Want standaard kan altijd nog.

Prikbord

Laat locaties jou vinden

Geen zin om zelf te zoeken? Plaats gratis een bericht op ons prikbord en je ontvangt reacties van beschikbare vergaderlocaties in je mailbox.

Plaats jouw bericht op het prikbord

Vul jouw wensen en gegevens in, plaats het bericht en leun achterover.

400+ vergaderlocaties krijgen een mail

Wij sturen jouw bericht door naar alle locaties die voldoen aan jouw wensen, zij krijgen dit bericht direct in hun inbox.

Locaties reageren op jouw bericht

Locaties kunnen vrijblijvend reageren op jouw bericht, wij stellen je ervan op de hoogte als je een reactie hebt ontvangen.

Jij kiest de beste locatie

De locatie die het beste bij jouw groep past kies je uit. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de locatie van je keuze.

Jullie regelen de rest samen

Jouw verblijf regel je direct met de locatie, wij zitten nergens tussen. Het prikbord is een service die wij gratis aanbieden.
Over BuitenBusiness

Vergaderlocaties & Vergaderbreaks

Bij BuitenBusiness vind je 400+ bijzondere buitenlocaties en 40+ inspirerende vergaderbreaks die naar wens gecombineerd kunnen worden. Je kunt zelf zoeken & boeken via de website of een compleet verzorgd arrangement opvragen bij ons organisatiebureau. Van kleine dag-bijeenkomst tot meerdaags evenement: wij maken er een onvergetelijke buitenbeleving van. Verrassend anders en verfrissend origineel... want standaard kan altijd nog!

Vergaderlocaties

Meer dan 400 bijzondere vergaderlocaties midden in de natuur.

Vergaderbreaks

Meer dan 40 vergaderbreaks, mogelijk op iedere locatie in Nederland.
Klantervaringen

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

De klanten hieronder hebben hun heidag laten organiseren door ons organisatiebureau.

Deze teambuilding heeft mijn verwachtingen overtroffen. Drie begeleiders ter plaatse. Vooral het vuurtje maken in het bos was erg leuk om te doen en vervolgens zelf aan de slag gaan met super verse ingrediënten. Er was een mooi 3 gangen menu opgesteld met lekkere ingrediënten waar op verschillende soorten vuur werd gekookt. Buiten koken met de buitenkok was erg inspirerend. De locatie was goed verzorgt en een goede combinatie met het Outdoor Cooking.

10.0
 - 
Enexis
Outdoor Cooking
October 2019

Wat een bijzondere en leerzame ervaring was dit! We hebben elkaar op een hele andere manier leren kennen maar ook mochten we (onverwachte) overeenkomsten in elkaar zien. Alle collega's hebben een geweldige dag gehad. We zullen het hier nog lang over hebben!

10.0
 - 
Leger Des Heils
Heidag op maat
October 2021

Met 60 personen hebben we een hele mooie dag gehad op een prachtig landgoed in Vollenhoven. In de middag een heuse Expeditie Robinson op het Landgoed begeleid door BuitenBusiness. Een hartstikke leuke en goede dag in het kader van teambuilding met een hoop actie. De dag werd afgesloten met een zeer verzorgde BBQ. Een mooie dag met heerlijk weer in een fantastische en goed verzorgde omgeving en dat zo dicht bij Utrecht.

10.0
 - 
ASR
Heidag op maat
July 2019

Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige dag. De locatie was heel mooi, echt een prachtige plek voor teambuilding. De service was goed, het eten was heerlijk. Iedereen heeft echt genoten van de verschillende activiteiten. De tai-chi was echt de perfecte manier om de dag te beginnen en iedereen weer even uit zijn comfort zone te krijgen. En het spiegelen met honden was echt een geweldige afsluiting (natuurlijk ook door de goede coaches ;).

10.0
 - 
De Nederlandsche Bank
Heidag op maat
October 2023

Dear BuitenBusiness Team, Thanks a lot for getting organised this great Team Event: we’ve really enjoyed to work together with your trainer Pieter, as he was enabling us to get to this obvious insights and to a very successful Teambuilding! Please find as follows a short feedback on the training and preparation of the training: * Preparation work, working together with BuitenBusiness, went very well – got to know BuitenBusiness as a very competent business partner (discussions on location, alternatives, how to pay, timings, flexibility,…) * Training itself: Perfect training for Teambuilding, you get to know out of it… - how groups are acting / re-acting - finding out leaders and check on communication skills - building effective teams - visualising where the weakness / strength of a team is * Trainer – Pieter - very flexible during the training (timings, etc.) - having a great approach on 1) let them do and see the weakness 2) jump then in and make the weakness visible 3) support the teams on the next steps, way of working, find the right way - he was really friendly, experienced and brought the team building to a great success Very well done Pieter!!! So thanks for making this happen!

10.0
 - 
Mars Chocolate Europe
Heidag op maat
March 2016

Wij hebben, samen met BuitenBusiness, een eigen programma opgezet met o.a. mountainbiken, Jeeptransport en blind boogschieten. Het gehele programma is door BuitenBusiness tot in de puntjes verzorgd en "aan elkaar geregen". Ook de terugkoppeling na elke activiteit door de begeleider van BuitenBusiness was waardevol voor ons team. Al met al een leuke en inspirerende middag!

 - 
AkzoNobel
Heidag op maat
July 2023

Very good experience. Well organised, prepared, started and ended on time as planned, good weather (fortunately), activities were fun , challenging and good with groups. Overall we all had a good day! Thanks Buiten Business team!

9.0
 - 
Schuberg Philis
Heidag op maat
November 2023

Heerlijke tweedaagse met ons team! Ruime, schone kamers met eigen sanitair. Prettige vergaderfaciliteiten en zeer veel buitenruimte voor activiteiten. We zijn de tweede ochtend van start gegaan met een sportieve teambuilding activiteit. De lunches en ontbijt waren perfect verzorgd. Het diner hebben wij met ons team zelf bereid in de zeer complete keuken! We zullen reclame maken en zeker nog eens terug komen:-)

10.0
 - 
Ahold Delhaize
Heidag op maat
November 2022

Mooie locaties, bijzondere en verrassende activiteiten. Professioneel begeleid met daarnaast ruimte voor humor.

10.0
 - 
Ministerie van BZK
Teambuilding Schapendrijven
April 2024

Wij hadden deze sessie geboekt in het kader van verbetering van de samenwerking. De activiteit Brug Bouwen leent zich daar uitstekend voor, omdat je zonder een goede samenwerking ook echt niet komt tot een goed brugontwerp (en uitvoering daarvan). Het heeft zeker de samenwerking bevorderd!

9.0
 - 
Rijkswaterstaat
Brug bouwen
August 2023

We zijn erg tevreden over de teambuilding! Het was erg grappig en leuk om te doen en fijn om te zien dat iedereen zo open was. We zijn zeker wat meer naar mekaar toegegroeid door deze dag. Dus bij deze ontzettend bedankt voor de organisatie! Ik bewaar jullie contactgegevens, voor eventuele volgende evenementen en voor andere afdelingen binnen ons bedrijf.

9.5
 - 
Aegon
Heidag op maat
December 2022

Prachtige locatie en erg leuke activiteiten om teambuilding en plezier in samenwerking te bevorderen! Professioneel en Engelstalig uitgevoerd door de trainers, die niet alleen de schapen maar ook de 75 collega’s flink hebben laten lopen. Een aanrader! Zeker in combinatie met het Outdoor Cooking diner: een heerlijk diner op een bijzondere manier klaargemaakt. De mooie locatie maakte het helemaal af.

9.5
 - 
Nutreco Nederland
Heidag op maat
May 2019

Buiten het leerzame en teambuildingaspect, ook heel plezierige buitenactiviteiten. Begeleiding is fantastisch!

10.0
 - 
PostNL
Outdoor Teamwork
March 2021

De activiteiten van BuitenBusiness zijn origineel en vernieuwend , geheel van deze tijd. De organisatie is telkens weer tot in de puntjes verzorgd, dank daarvoor!

10.0
 - 
Rabobank
Brug bouwen
November 2022

Last minute offerte aangevraagd, heel goed geregeld door de mensen van BuitenBusiness. Alle deelnemers deden actief mee, een heerlijk einde van een dag vol overleggen en presentaties.

9.0
 - 
Eventions
Drone vliegen
October 2021

En garde. Terug naar de tijd van de 3 musketiers. De basis van het schermen met een instructeur met prachtige verhalen. Leuk om het gevecht aan te gaan met je collega's. Op een prachtige locatie.

9.0
 - 
Enexis
Workshop Schermen
October 2023