BuitenBusiness

Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen

Bijzondere vergaderlocaties op unieke plekken in de natuur.
Inspirerende vergaderbreaks mogelijk op iedere locatie.

Vergaderlocaties

Vind een inspiratie locatie bij jou in de buurt

Vergaderen & trainen met een grasspriet tussen je tenen...
Bij BuitenBusiness vind je snel en makkelijk de allermooiste vergaderlocaties midden in de natuur. Bijzondere locaties voor een heisessie, training, vergadering, teambuilding of brainstorm. Unieke buiten-locaties waar je verzekerd bent van rust en ruimte. Authentiek, huiselijk en sfeervol. Van harte welkom bij onze Inspiratie-Locaties! En... op al onze bijzondere vergaderlocaties kunnen wij een inspirerende vergaderbreak voor je verzorgen. Verrassend en anders dan anders. Want standaard kan altijd nog.

Prikbord

Laat locaties jou vinden

Geen zin om zelf te zoeken? Plaats gratis een bericht op ons prikbord en je ontvangt reacties van beschikbare vergaderlocaties in je mailbox.

Plaats jouw bericht op het prikbord

Vul jouw wensen en gegevens in, plaats het bericht en leun achterover.

400+ vergaderlocaties krijgen een mail

Wij sturen jouw bericht door naar alle locaties die voldoen aan jouw wensen, zij krijgen dit bericht direct in hun inbox.

Locaties reageren op jouw bericht

Locaties kunnen vrijblijvend reageren op jouw bericht, wij stellen je ervan op de hoogte als je een reactie hebt ontvangen.

Jij kiest de beste locatie

De locatie die het beste bij jouw groep past kies je uit. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de locatie van je keuze.

Jullie regelen de rest samen

Jouw verblijf regel je direct met de locatie, wij zitten nergens tussen. Het prikbord is een service die wij gratis aanbieden.
Over BuitenBusiness

Vergaderlocaties & Vergaderbreaks

Bij BuitenBusiness vind je 400+ bijzondere buitenlocaties en 40+ inspirerende vergaderbreaks die naar wens gecombineerd kunnen worden. Je kunt zelf zoeken & boeken via de website of een compleet verzorgd arrangement opvragen bij ons organisatiebureau. Van kleine dag-bijeenkomst tot meerdaags evenement: wij maken er een onvergetelijke buitenbeleving van. Verrassend anders en verfrissend origineel... want standaard kan altijd nog!

Vergaderlocaties

Meer dan 400 bijzondere vergaderlocaties midden in de natuur.

Vergaderbreaks

Meer dan 40 vergaderbreaks, mogelijk op iedere locatie in Nederland.
Klantervaringen

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

De klanten hieronder hebben hun heidag laten organiseren door ons organisatiebureau.

Goed georganiseerd. Uiteindelijk gekozen voor de Highland Games en daar hebben we geen spijt van gehad. Goed georganiseerd, de locatie heeft ook zeker bijgedragen aan het succes. Bedankt BuitenBusiness!

10.0
 - 
Euretco
Highland Games
July 2023

Combinatieprogramma voor onze leiderschapsdag was echt geweldig. Hele heldere feedback die één op één naar de dagelijkse praktijk leidinggeven vertaald kan worden. Het was een superdag, het programma is door de deelnemers in de evaluatie hoger gescoord dan ooit. Top geregeld, BuitenBusiness bedankt!

10.0
 - 
Nuon
Heidag op maat
August 2019

Wij hebben, samen met BuitenBusiness, een eigen programma opgezet met o.a. mountainbiken, Jeeptransport en blind boogschieten. Het gehele programma is door BuitenBusiness tot in de puntjes verzorgd en "aan elkaar geregen". Ook de terugkoppeling na elke activiteit door de begeleider van BuitenBusiness was waardevol voor ons team. Al met al een leuke en inspirerende middag!

 - 
AkzoNobel
Heidag op maat
July 2023

Mooie locatie, leuke afwisselende activiteiten onder goede begeleiding. Team dynamiek stond centraal.

9.5
 - 
Leaseplan
Outdoor Teamwork
December 2021

We would like to thank the team for organizing the activity at the beautiful location near Rotterdam; we had a lot of fun and it was very impressive to be able to communicate all together with animals; very appreciated activity by the whole group too.

10.0
 - 
Coca Cola
Heidag op maat
October 2022

Bijzondere goede ervaring gehad met de activiteit schapendrijven. Enorm interessant om hier meer over te leren en de honden in actie te zien. Zat ook een competitie element in en teambuilding is echt van toepassing hier! Echt een aanrader. Daarbij vond ik de communicatie en contact met BuitenBusiness medewerkers ook zeer goed.

10.0
 - 
PWC
Teambuilding Schapendrijven
September 2022

En garde. Terug naar de tijd van de 3 musketiers. De basis van het schermen met een instructeur met prachtige verhalen. Leuk om het gevecht aan te gaan met je collega's. Op een prachtige locatie.

9.0
 - 
Enexis
Workshop Schermen
October 2023

Wij hebben een fantastische dag gehad! Alles klopte: de villa was prachtig, de service geweldig en jullie begeleider heeft een hele goede basis gelegd voor ons team. Veel dank voor jullie voorwerk en als we jullie weer nodig hebben, weten we jullie zeker te vinden. Nogmaals dank!

10.0
 - 
Ahold
Heidag op maat
November 2023

Heerlijke tweedaagse met ons team! Ruime, schone kamers met eigen sanitair. Prettige vergaderfaciliteiten en zeer veel buitenruimte voor activiteiten. We zijn de tweede ochtend van start gegaan met een sportieve teambuilding activiteit. De lunches en ontbijt waren perfect verzorgd. Het diner hebben wij met ons team zelf bereid in de zeer complete keuken! We zullen reclame maken en zeker nog eens terug komen:-)

10.0
 - 
Ahold Delhaize
Heidag op maat
November 2022

Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige dag. De locatie was heel mooi, echt een prachtige plek voor teambuilding. De service was goed, het eten was heerlijk. Iedereen heeft echt genoten van de verschillende activiteiten. De tai-chi was echt de perfecte manier om de dag te beginnen en iedereen weer even uit zijn comfort zone te krijgen. En het spiegelen met honden was echt een geweldige afsluiting (natuurlijk ook door de goede coaches ;).

10.0
 - 
De Nederlandsche Bank
Heidag op maat
October 2023

Het was een super leuke dag met het schapendrijven op een prachtige locatie. Er was een goede interactie waarbij samenwerken en leiderschap naar voren kwamen. We zijn zeer positief hierover en kunnen BuitenBusiness van harte aanbevelen.

10.0
 - 
Thales
Heidag op maat
July 2019

Wat een prachtige locatie! De zeer ruime meetingruimte is tot in de puntjes afgewerkt en er is echt overal aan gedacht om een team meeting succesvol en sfeervol te laten verlopen. En de verzorging is uitmuntend! Van binnenkomst met koffie/thee met wat lekkers, naar tussendoortjes, borrel en diner. Rondom de meeting ruimte voldoende buitengebied om bij goed weer te kunnen genieten.

10.0
 - 
Roche
Heidag op maat
September 2022

Very good experience. Well organised, prepared, started and ended on time as planned, good weather (fortunately), activities were fun , challenging and good with groups. Overall we all had a good day! Thanks Buiten Business team!

9.0
 - 
Schuberg Philis
Heidag op maat
November 2023

Mooie locaties, bijzondere en verrassende activiteiten. Professioneel begeleid met daarnaast ruimte voor humor.

10.0
 - 
Ministerie van BZK
Teambuilding Schapendrijven
April 2024

We zijn erg tevreden over de teambuilding! Het was erg grappig en leuk om te doen en fijn om te zien dat iedereen zo open was. We zijn zeker wat meer naar mekaar toegegroeid door deze dag. Dus bij deze ontzettend bedankt voor de organisatie! Ik bewaar jullie contactgegevens, voor eventuele volgende evenementen en voor andere afdelingen binnen ons bedrijf.

9.5
 - 
Aegon
Heidag op maat
December 2022

Heerlijke locatie voor onze 2-daagse break-out. Deels op locatie, deels in de buitenlucht en prachtige omgeving. Gastvrije eigenaren en de catering prima en van kwaliteit. Fijne, ruime kamers voorzien van lekkere boxspring bedden. Wij kunnen deze locatie zeker aanbevelen en komen graag terug.

10.0
 - 
TenneT
De Manderhoeve
January 2023