zoek
 
22 personen 9 kamers 22 bedden BrabantVoeg toe aan selectie Kleinschalige Vergaderlocaties

Brabants Paradijs

Oeffelt - Nijmegen

Huur gehele locatie obv zelfverzorging per nacht vanaf € 700,00 >>
Pioniersarrangement vanaf € 3645,00 >>
Alle arrangementen >>

OmschrijvingReviews (3)Email de locatie eigenaar

Een groen vergader-paradijs. Een boerderij uit 1805. Warm welkom door Judith en Piet-Hein Gordon. Een meer dan royale vergaderruimte. Met luxe fauteuils. En een vleugel. En een biljartkamer. En een sauna. En een jacuzzi. Lunchen op de veranda. Brainstormen in de boomgaard. Dineren bij de open haard. 
Een hemelbed onder de sterren. Een bad op pootjes. Glas wijn in de hand. Blote voeten op het gras.
Een inspirerende locatie om te ervaren...

Bijzonder: alles is hier net even iets meer. In het vergaderarrangement zit bijvoorbeeld standaard een heerlijk high-tea inbegrepen.

Nog een tip voor de rokers onder ons: de vergaderruimte sluit aan op de veranda waar gerookt mag worden.

Bij Judith en Piet-Hein kunt u uw vergadering of bijeenkomst onderbreken voor diverse bijzondere events, waaronder een spannend pioniersarrangement voor stoere mannen en vrouwen (zie arrangementen).

Op deze locatie kunnen wij diverse inspirerende teambuilding activiteiten voor u verzorgen zoals:
Teambuilding Schapendrijven
Tarot voor bedrijven
Spiegelen met honden
Workshop met klankschalen en didgeridoo
Spelen met vuur
Outdoor teambuilding
Kijk hier voor nog meer inspirerende teambuilding activiteiten en vergaderbreaks.

Vergaderen in Brabant:
deze inspirerende vergaderlocatie is gelegen op 10 minuten afstand van Nijmegen, in de provincie Brabant.

Steekwoorden: overnachten in safaritenten, luxe vergaderen Brabant, kleinschalig vergaderen Brabant, vergaderen in een safaritent, vergaderlocatie met sauna en jacuzzi, luxe vergaderen, bijzonder vergaderen in Brabant, bijzondere accommodatie, bijzonder conferentie-oord, bijzondere vergaderlocatie in Oeffelt, brainstorm locatie, buitenlocatie, duurzame locatie, vergaderen op de heide in oeffelt, bijzondere locatie, groene vergaderlocatie, duurzame vergaderlocatie, inspirerend vergaderen op een bijzondere locatie, inspirerende vergaderlocatie, inspirerend vergaderen, teambuildinglocatie, vergaderen op het platteland, vergaderen op een bijzondere locatie, bijzondere locatie, sfeervolle vergaderlocatie, teambuilding met paarden, brainstorm organiseren, vergaderen in de natuur, teambuilding organiseren, teambuilding met roofvogels, teambuilding schapendrijven, trainingslocatie, vergaderbreak, vergaderen in huiselijke sfeer, bijzondere locatie in Oeffelt, bijzondere vergaderlocatie in Brabant, inspirerende locatie in Oeffelt, inspirerende vergaderlocatie in Brabant
 

8 Geschreven door Anoniem

Beschut, voor ons alleen, landelijk

Goed. De lodges waren wel koud maar de sfeer en service waren goed.
9 Geschreven door Erik Groeneweg

Beste Judith en Piet-Hein, wij verbleven dit weekend 11 en 12 september bij jullie met 12 volwassenen en 7 kinderen om het 50 jarig huwelijk te vieren van onze ouders. Wat hebben we het naar ons zin gehad zeg. De sauna was super zelfs de kinderen hebben er in gezeten alsook de jacuzzi. Echt het was helemaal top. Ik kan dit echt aan iedereen aanbevelen. En wat zag alles er ook zo mooi en luxe uit. Een compliment. We komen zeker nog een keer. Mijn ouders hadden de penthouse en waren helemaal blij. Groeten Erik Groeneweg
8 Geschreven door The Curious Network

Gekozen voor de lokatie omdat de groep uit 10 mensen bestond, we afgesloten wilden zitten en zelf wilden koken.

De ervaringen zijn uitstekend. Flexibiliteit van de dienstverlening was uitstekend. De lokatie schitterend. Er zit liefde in.

Middels onderstaand formulier kunt u contact opnemen met de locatie eigenaar van Brabants Paradijs

aanhef  
naam *
telefoonnummer *
e-mail adres *
bericht *

 Naar het prikbord